Op zoek naar optimaliseren?

optimaliseren VRT-Taalnet.
één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
Optimaliseren 3 definities Encyclo.
Verbuigingen heeft geoptimaliseerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken Vo. Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl online sinds 2007 is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Optimalisatie Wikipedia.
Optimaliseren Theorie wiskunde.
Bij optimaliseringsproblemen wordt er gevraagd naar de maximale of minimale waarde van een bepaalde grootheid. Er kan bijvoorbeeld worden gevraagd naar de maximale afmetingen van de inhoud van een doos of de minimale kosten van de omheinig van een stuk land. Bij het algebraïsch oplossen van optimaliseringsproblemen kan het volgende schema worden gevolgd. Leid uit de situatie af welke twee grootheden een rol spelen. In de vraagstelling staat één van deze grootheden. Stel van beide grootheden de formule op. Maak uit de formule van de grootheid die niet gevraagd wordt één van de variabelen vrij. Substitueer de gevonden uitdrukking in de formule van de grootheid die wel gevraagd wordt.
optimaliseren Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen optimaliseren DE optimaliseren ES optimaliseren FR. Bronnen interglot Download IATE European Union 2017 SWOV onderzoek veiliger verkeer. Alternatieve spelling of gebruik. Let op de verschillende spellingsvarianten in UK en US-Engels. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Hoe het is om moeder te zijn. Mooi video van kindje geboren in vruchtzak.
Samsung Smart Manager wat is app optimalisatie?
Zoals de naam al aangeeft moet dit ervoor zorgen dat het stroomverbruik van de applicaties op je smartphone geoptimaliseerd wordt. Je hoeft niet altijd door te hebben dat een applicatie op de achtergrond actief blijft. Per applicatie kan je aangeven wat er met de app moet gebeuren. Standaard zie je bij de applicaties automatisch optimaliseren staan. Bij deze keuze zal het toestel zelf applicaties afsluiten of juist actief houden. Dit is afhankelijk van het gebruik. In Smart Manager kan je er ook voor kiezen om iedere 3 5 of 7 dagen de apps te optimaliseren. Dit betekent dat wanneer je een applicatie gedurende de gekozen dagen niet hebt gebruikt de app automatisch afgesloten wordt.
optimaliseren vertaling Nederlands Engels.
Nederlands Engels vertaling van optimaliseren.
optimaliseren Nederlands woordenboek Woorden.org.
iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken. de communicatie tussen werkgever en werknemer optimaliseren. Correct gespeld optimaliseren komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. 2 definities op Encyclo. afhankelijk van het geval minimaliseren bijv. winstde variabele zo dicht mogelijk houden bij een vooropgestelde waarde bijv. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord optimaliseren.
optimaliseren WikiWoordenboek.
afgeleid van het Franse optimaliser met het achtervoegsel eren. overgankelijk optimaal maken in de meest gunstige omstandigheden of tot de gunstigste oplossing brengen gegeven een bepaald criterium en bekende randvoorwaarden. Het woord optimaliseren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd optimaliseren herkend door. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands.

Contacteer ons