Resultaten voor zoekmachine maken

Google instellen als standaardzoekmachine Google Zoeken Help.
Selecteer Google in het dropdown-menu in het gedeelte Zoeken. Tik in de rechterbovenhoek van de pagina op Meer Instellingen. Tik in het gedeelte Basisinstellingen op Zoekmachine. Ga in de browser van uw apparaat naar google.com. Klik in de rechterbovenhoek van uw browser op Meer acties Instellingen. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven in het gedeelte Geavanceerde instellingen. Klik op Wijzigen onder Zoeken in adresbalk met. Klik op Google Zoeken Als standaard instellen. Opmerking Als Google Zoeken niet wordt weergegeven als optie voert u een zoekopdracht op google.com uit en probeert u de stappen nogmaals. Internet Explorer 8 of hoger.
Engine voor Google Aangepast zoeken.
Je eigen zoekmachine maken Ambtenaar 2.0.
Op 6 November 2010 om 22.01 door Krispijn geplaatst in Tips n Trucs. Back to Tips n Trucs Discussions. Via Google Custom Search kun je je eigen aangepaste zoekmachine maken. Ik heb Google Custom Search zelf in het verleden ook gebruikt om informatie te vinden op websites die ik waardeer over onderwerpen waar ik in geïnteresseerd ben. Op ReadWriteWeb staat deze week een how-to artikel over een alternatief Blekko. Ook met Blekko kun je aangepaste zoekmachines maken.
Maak nu je eigen zoekmachine André Scholten.
Deze biedt veel voordelen aangezien je nu veel meer controle hebt over de resultaten. Wat is het dan precies je kunt bijvoorbeeld een zoekbox maken die alleen zoekt in de bekende auto verkoop sites. Tegelijkertijd filter je de ongewenste sites er uit zodat je een relevante schone lijst overhoudt met alleen goede resultaten. Deze zoekmachine is dan te bereiken op een aparte pagina maar ook te gebruiken als losse zoekbox in je site. De parameters zijn verregaand uit te breiden zo kun je alle bekende zoekparameters gebruiken die de normale zoekmachine ook aanbiedt.
Helpmij.nl.
Helpmij.nl is een gratis computerforum om je te helpen met al je computervragen.
zoekmachine maken.
heb ik enkel vraagjes. Ik zou graag zelf een soort zoekmachine gaan opzetten. en wou gebruik gaan maken van het besproken script nu vraag ik me af of dit script ook andere sites spiderd en niet enkel men eigen site. of kan iemand mij een andere dergelijk script aanraden. spiderd ook andere sites. kan men eigen sites bovenaan de zoek resulaten brengen. zelf sites er in zetten. Noëmi van de Moosdijk. Zoals ik het begrijp wil je zelf een zoekmachine starten waar je alleen zoek resultaten van bepaalde sites o.a.
Maak je eigen zoekmachine met Google.
Vorig artikel Volgend artikel. Google heeft Google Custom Search gelanceerd een uitbreiding van de service Site Search waarmee je als publisher jouw eigen zoekmachine kunt maken. De dienst is gratis maar naast de zoekresultaten verschijnen ads van Google AdSense behalve voor non-profit organisaties. Nadat een vergelijkbare functie ook is gelanceerd bij Yahoo en Live Search kon Google niet achterblijven. De service stelt je in staat om een eigen index op te bouwen van domeinen en subdomeinen. Google geeft er echter een social twist aan. Jij kunt collega's vrienden community members etc. uitnodigen om jouw index aan te vullen. Dit zorgt voor het groeien van jouw zoekmachine met een sociaal karakter.
Overzicht en bespreking van gratis zoekmachines voor je site atomz picosearch en freefind.
Met een zoekmachine op je site kun je bezoekers je site laten doorzoeken op bepaalde trefwoorden. Dit kan een handige toevoeging zijn zeker als je site groot begint te worden. Op deze pagina vind je een paar gratis zoekmachines die je op je site kunt zetten. Atomz Express de beste gratis zoekmachine voor je site. Bij Atomz kun je de zoekmachine het meest aanpassen aan je site zo kun je de zoekresultaten aanpassen en heb je ook controle over de zoekopties. Nog wat andere details over Atomz. 750 pagina's kun je laten indexeren.
Maak nu je eigen zoekmachine Marketingfacts.
@AndreScholten 24 oktober 2006. Op diverse sites waaronder die van Matt Cutts wordt gesproken over de nieuwe Custom Search Engine die Google gelanceerd heeft. In plaats van de oude zoekbox die je op je site kon plaatsen kun je nu een verder gespecificeerde zoekbox aanmaken. Deze biedt veel voordelen aangezien je nu veel meer controle hebt over de resultaten. Wat is het dan precies je kunt bijvoorbeeld een zoekbox maken die alleen zoekt in de bekende auto verkoop sites.

Contacteer ons